Mar 29, 2010, 11:15 PM

Вятърът е... 

  Poetry » Love
520 0 13

Някой днес върху небето

написа твоето име.

Прочетох го...

После събуди Слънцето

и дръпна завивките му,

за да го запали.

 

Някой тази вечер разсипа

звездите по невнимание,

по тебе, за да те погалят

и да ти кажат:

„Лека нощ, любими!”

 

Някой...

Тази нощ събуди Луната – чуй я,

тихо си реди на глас,

надвесена над твоя прозорец,

онази приказка за лека нощ,

която и аз ти разказах наскоро.

 

Някой ли?! Вятърът е...

виновен за всичко.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??