Dec 10, 2018, 8:33 AM

Вятърът ми е любовник 

  Poetry » Love
693 0 5

Вятърът ми е любовник

тази нощ ми го призна,

когато ме понесе към звездите

и ми подари луна.

Вятърът ми е любовник

разроши къдравата ми коса

и съблече бялата ми риза

гола се събудих сутринта.

Вятърът ми е любовник

и ме облече в суета,

подари ми нова рокля,

за да танцува с нея през деня.

 

*** *** ***

© Дора Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??