Jun 28, 2008, 7:36 AM

Вятърът – моят любовник 

  Poetry
557 0 4

Вятърът – моят любовник
развява, разбърква, оплита косите ми.
Гали нежно с полъха си лицето ми.
Втурва се в тъжните ми очи,
премрежва ги и довява пороен дъжд в тях.
Свири омайна музика в ушите,
нашепвайки любовни напеви.
Палавникът повдига полите ми,
увива ги около бедрата, страстно милва
и тръпка на желание преминава през тялото ми.
Чувствата, довяни в душата ми са силни, реални
и се оставям в опитните му ръцете.
Немирникът в полета си иска да ме повали
и люби безметежно, с наслада и до забрава.


28.06.2008 г.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??