Jun 6, 2009, 10:33 PM

Въжделения 

  Poetry » Love
706 0 8

 

Песен >>>

 

копнея за мигове

да сме двамата

истински

да ни слива

във звук

тишината

да се разливат

в синхрон

сетивата

да ни боли

от обич и музика

да превърнем нощта

във светкавици

да целуваме

ранните белези

да съборим съдбата

да изплачем

всеки миг недостатъчност

да сме чужди за кратко

после пак да сме двамата

винаги


 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??