Apr 29, 2008, 10:51 AM

Вълнения 

  Poetry » Other
709 0 14
Във епохи, повярвай ми, тичам
и не мисля за теб всеки ден.
В изхабени молитви се вричам,
полумъртво те нося във мен.

Разпокъсани мигове стоплят
побелялото в пръстите време...
Неми погледи в тебе заглъхват
и отмерват в очите ми бреме.

В тежък колапс погребахме дните
на безгрижните есенни вопли...
Днес се ровим в душите и търсим
оболяла любов - да ни стопли...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??