Aug 24, 2007, 9:08 AM

Вълшебство 

  Poetry
605 0 3
 

Почакай, не пускай ръката ми,

Постой още миг срещу мен!

Искам просто да гледам очите ти!

Нека вълшебството на този миг трае вечно!

Ръката ти сякаш за моята

Ръка е създадена, постой така!

Топлина се разлива във вените,

Удоволствието се превръща в копнеж.

Искам твойте очи да ме гледат,

Искам ръцете ти да ме галят,

Искам твоите устни да ми говорят

И да ме целуват през дългите нощи!

Отпускаш вече ръката си...

Зная, ти трябва да тръгваш...

Мечтая си пак да се върнеш

И пак да ме стоплят очите ти!

Довиждане, мой чародейнико!

Закълни се, че пак ще се върнеш,

Инак ще те открадвам през тъмните нощи,

                                     Да те сънувам

И пак ще те връщам!...

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сигурна съм, че и твоят е така вълшебен, защото изразява чувствата ти. Във всеки наш ред има магия, щом го усещаме със сърцето си, нали? Благодаря Ви от сърце!
  • Прелест. Много обичам думата "вълшебство", често я използвам имам и стих "Вълшебство" За моя стих не знам , но твоят наистина е вълшебен.С обич.
  • много ми хареса!браво!
Random works
: ??:??