Oct 13, 2005, 9:45 AM

Въпроси към крадеца на пориви 

  Poetry
977 0 6
Ти виждал ли си как умира залез,
за да ме съдиш,че съм дим в нощта?
Как тишината нежно пее с вятъра
и как се ражда музика в съня?

Ти виждал ли си камъка да плаче,
когато бяло-розов е света?
И с поглед на объркано сираче
да моли за частица сивота!

Ти искал ли си да родиш усмивка,
която да се слее със дъха,
от който утрото ще пие огнен блясък,
а жертвен страх и  истина нощта!

© Ани Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??