May 13, 2015, 10:21 PM

Въпроси по някое време 

  Poetry » Phylosophy
359 0 0

 

Човек се ражда, съществува

Да търси и намира той

Това, което го вълнува

В движение, а не в покой.

 

Напред, с годините, развива

Способности и собствен стил,

Оценя в радостта си жива

Каквото с труд е сътворил.

 

След време, в час на равносметка,

На себе си единствен властелин,

Прахта ще поизтупа с четка

От бляновете в тайния си скрин.

 

Тревожен, сам ще се запита

Доколко в помислите е успял,

Дали живота до насита

Е пил и чувства ли се помъдрял.

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??