Nov 28, 2007, 5:11 PM

Върви си 

  Poetry » Love
568 0 15

В пламъци от страст изгаряй,

когато видиш моето лице.

Тогава тъжно ти очи затваряй,

задето тръгна си от моето сърце.

 

Ще искаш да се върнеш ти при мене,

но късно ще е вече за това.

Обичах те аз дълго време,

но ти с мен се подигра.

 

Сега сърцето ми е на парчета,

за всичко си виновен ти

и много като теб момчета,

които сринаха нацяло моите мечти.

 

Върви си. Не ме поглеждай за сбогом,

моите устни не докосвай ти.

Ще се обърна и ще зароня сълзи

за отминалите наши дни.

 

Пламена Добрева и Тереза Георгиева

28.11.2007 год.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??