Apr 17, 2024, 4:58 PM

Върви времето, не спира 

  Poetry
161 1 6

В ърви времето, не спира. 
Р аздира простора
Е хото от мойта лира. 
М ълчаливи хора
Е дин след друг вървят, 
П ритиснати от умора, 
Р азделила техния път.
О бичта, вярата, надеждата
С а там някъде, отвъд... 
Т ова е то, времето!
Р едуват се радост и тъга, 
А понякога щастието
Н авестява човешката душа. 
С транно е, дори,
Т о си върви, не спира и
В инаги брои,
О тброява земните ни дни... 

 

© Людмила Данова All rights reserved.

The work is a contestant:

Времепространство »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??