Nov 29, 2008, 9:38 PM

Вървя 

  Poetry
413 0 0

Вървя

1. Сама вървя, подгонена от огън,

по улици, окъпани от светлина,

сама вървя, подгонена от вятър,

не мога и не искам да заспя.

 

2. Оглеждам се в лъскави витрини

и виждам, че съм толкова сама,

тъй нежна, толкова безсилна,

не мога и не искам да умра.

 

3. Коя съм и какво съм дала

през своя кратичък живот,

живея някак си  в омая

и всичко сякаш е любов.

 

4. Вървя по улици от пепел,

бетон, човешка суета,

сама вървя, подгонена от обич,

но няма на кого да я даря!

 

 

 

© Катерина Дионисиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??