Mar 10, 2014, 12:09 PM

Вътрешно ... 

  Poetry » Phylosophy
2005 1 17

 

 

     Ако ти е тежко на душата

     себе си във нея скрий,

     тихо прилегни до самотата

     и същността си в нея свий ...

     Кой си ти? Защо си?

     Пак ли виновен си, кажи!

     Не се отървавай от въпроси,

     отговора е това, което те държи ...

     Отговаряй честно, бързо,

     нищо, че понякога боли,

     всяка болка теб те свързва

     с онова, което сам си ти ...

     Може да си добър или лош -

     съдник ти е съдбата,

     възкръснеш ли и от тази нощ,

     излизай и продължи нататък ...

     Пътят не е кратък -

     той е дълъг ... и оттатък ...

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??