Jul 4, 2008, 6:50 PM

Във тупрака 

  Poetry » Humour
634 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

ВЪВ ТУПРАКА

 

средношколско

Пекна слънце и
в тупрака
се разлисти
кукуряка.

Пейна славей
сред дъбрава,
в гащите ми
нещо шава.

Половите ми
хормони
заприиждат
на милиони.

Смело смигнах,
пищна кака
ме завлече
във тупрака.

На полянка
сред дъбрава
тя ме кръсти
с бойна слава.

Сред приятелите
блесвам,
нищо, че си
се почесвам.

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??