Mar 20, 2007, 9:15 PM

Възбудени  

  Poetry
923 0 23

Стенания. Въздишки.

Танцуваш тръпнеща в ръцете.

Гореща си. И огнена.

Притискаща се до сърцето.

Целувките. Копринени.

Със нежност галят се телата.

Докосване на устни. Палещи.

Примамлива е голотата.

Изгарящо докосване на сетивата.

Взривяващо спокойното начало.

Бушуваща от страст душата.

Очите ни щастливи засияли.

Мълчиме с тебе. Ласкаво.

Говорят с жестове сърцата.

От обич греят чак до бляскаво.

И поздрав пращат на зората.

Стенания се рееха. Въздишащи.

Потърсили в нощта си страст, обичащи.

Целуват устните. Дарили нежности.

Към неизвестното известно, тичащи.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??