Jul 28, 2010, 11:01 PM

Въздушно 

  Poetry
714 0 9

 

 

 

 

 

Събуждам се до края на нощта

сред истини, от вяра оболели.

Изтръпнала във себе си мълча,

а колко думи си отиват неми...

 

Целувам радостта от допир тих,

обречен да е слънчево сияние...

Изгубвам се понякога в мечти,

във сънища и тъмно обаяние.

 

Разливам се в ръцете на дъжда,

изтичам, без да питам колко

очакване ще бъда и съдба

на нечие безумие; и болка.

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??