Jan 22, 2015, 12:54 AM  

Възход и падение 

  Poetry
703 1 2

Възход и падение и пак отначало.

Дали е прозрачно това огледало?

Гледам се в него – там съм,

но дали аз съм….

Крещя, смея се, плача,

в гърдите нещо подскача.

Ала чувства не са…

Ни щастие, ни болка, ни страх.

Това ли съм, или това бях?

Падах и ставах и пак се повтаря.

Една врата се отваря, друга затваря.

И все зад тези врати аз съм..

Образ безизразен в онова огледало.

Възход и падение и пак отначало…

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря
  • Житейска истина - това е пътят на живота. Много добре си го предала, но огледалото може малко да те обърка.Много ми допадна! Браво!
    Желая още много такива творби и ведър ден!
Random works
: ??:??