Умирах, когато страхът ме изяждаше,
в тъмната празна нощ,
умирах, когато гръм удареше
и разкъсваше мрака със мощ.
Умирах, когато очи ме преследваха,
дебнещи моя запад,
умирах, когато ръце ме дърпаха,
провлачвайки ме в кошмарен ад.
Умирах, когато гласове шептяха,
мръсни - бездушни слова,
умирах, когато камбани кънтяха
и всеки звън бе моя молба.
Възкръснах от мига, в който те видях,
отблъсна страха ми надалече...
Възкръснах... умираща бях,
а сега съм безстрашна вече.
© Елeна All rights reserved.
nininini (Нина Иванова)♥
жарава (Веска )♥