Възможно ли е…
Невъзможно е да те обичам,
мога само тихо да те помечтая…
В невъзможното сега се вричам,
искрена любов към теб питая!
Невъзможно е да бъдеш с мен,
друга нечия съм в тази драма…
Ти си страстно влюбен, осветлен,
искаш нежно да сме само двама!
Невъзможна ли е нашата мечта,
щом така любовно сме в безкрая?!
Невъзможна ли е просто любовта,
щом сърцата ни до тлен изгаря?!
Възможно ли е толкова да ни боли,
че сякаш иска ни се да ни няма?
Възможно ли е някой да благоволи
да каже смело истината пряма!
Възможно ли е жертва да направим,
любовта единствена да отстоим?!
Грешките в живота да поправим
и заедно завинаги да продължим!
© Манипулирам All rights reserved.