Sep 1, 2010, 11:38 PM

Възпламенилата се тъмнина 

  Poetry » White poetry
660 0 1
Изгревът пропълзява
като прилепнала раковина
вакумирала времето
в изсипващия се пясък
на вятъра - раздиращ
възпламенилата се тъмнина
от тънката нишка на жарта
издърпала се някъде в края
и проникнала без контраст
събрала спонтанния пулс
на сърцето изваяло вълната
заляла с искряща страст
огъня на телата...


© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В безкрайния ритуал на времето Залеза и Утрото сключват сделки на Съдби за минало и бъдеще, проявени в СЕГА!
Random works
: ??:??