Nov 28, 2008, 6:43 AM

Взривове 

  Poetry
560 0 3

Изгрев. Залез. Взрив!
Хайде, ела и с мен мери се!
Със мен и моите шизофрении.
Опитай се да ме обичаш.

 

Не можеш. Знам. А и не искам.
Аз съм ти твърде сложна, мили,
в проблясъци полунощни оплискана,
с очи дискотечно мълчаливи.

 

Не ми е в повече алкохола,
просто аз съм си предостатъчна.
Днес няма да ме видиш гола.
И ще си потанцувам упадъчно.

 

Не ми свети. Ти нямаш със какво.
Не търся твоите неони.
No es amor, es una obsesión.
Върви. Аз някой друг ще си догоня.

 

Имам себе си - всичко имам.
I got all the girls - дали?
Всъщност точно тази песен попей си, любими.
Мелодията й може повече от теб да ме взриви.

 

28.11.2008г.
гр. Пловдив

 

Благодарение на Calvin Harris и "The girls".  

http://www.youtube.com/watch?v=nh2oseTibx4

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??