Sep 17, 2017, 11:08 AM

xxx65 

  Poetry » Love
823 5 10

                                       На Емо 

 

Преди посрещах лятото с копнежи

и исках да съм стряскащо красива,

да съм желана дяволски, понеже

усмивката ти беше още жива.

 

В очите ти да се оглеждам вечер,

а те да ми говорят:"Тебе искам!"

Сега, обаче, трудно е, че вече

единствено в съня ми идваш близко.

 

Сега е празно лятото. Напича.

Безжалостната мъка е пожара,

във който се заричам да съм ничия –

влак без посока на самотна гара.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??