В бяла пряспа станахме
снежни човеци...
И ти ми подари лято
в две шепи...
***
Лято в две шепи...
Потапям се... Ставам
недостижима за зимата...
***
Какво щастие!
Снежната долина
ухае на лято!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.
Дали това не е любов се питам?