Jan 20, 2015, 11:23 AM

Ятата 

  Poetry » Phylosophy
395 0 4

 

 

Не понасям тази мъгла.

Ще седна пред камината

и заедно с моята съдба

ще поговорим за зимата

в душите на хората -

защо такъв студ захвана,

а беше кратко лятото -

нали трябваше по двама

да летим сред ятото...

Е, приказки по тъмно

пред огъня -

до съмнало...

А утре на празничната маса

света ще поканим,

ще хапнем, ще подквасим,

тази зима да изпратим

и топлината в себе си

да спастрим

за ятата, следващи ни

гратис...

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??