Feb 26, 2008, 7:44 AM

Ъгълче... 

  Poetry » Love
834 1 25
 

                                             Ъгълче...

 

                           

                                 Едно ъгълче от душата ми

 

                                 не пасва на другите.

 

                                 Ти можеш да му вдъхнеш сила,

                    

                                 ала търсиш абсурдите...

 

                                 Попадаме в странна клопка -

 

                                 от нас създадена...

 

                                 Без да съзнаваме колко

 

                                 един на друг сме отдадени...

 

 

***

цикъл "Вместо спокойствие"

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??