Dec 1, 2009, 4:53 PM

За бала на гората и други важни неща 

  Poetry » Humour
610 0 3

Пристигнах аз на бала нейде по средата,
паркирах си набързо на паркинга метлата,
отидох до казана и сипах си отвара,
и се заприказвах с вещицата стара.
Набързо ми разказа всички пресни клюки -
на кой гърмяла отвара, на кой - носа на кука.
Кой вещиците свалял и хич не им придирял,
и даже и магии опитвал да вари им.
Тогава появи се и младият магьосник
 (по слухове той бил наследник на прахосник),
покани ме на танц и пропуснах новините.
Затуй пък на поляната ние се развихрихме.
От утре в новините и аз ще фигурирам
и сигурно и сови много ще намирам.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??