Предателството – изстрел, както спим.
Сравнимо е и с удар... при молитва.
Уцелване на ангел-херувим,
в съюз със сатанинската агитка.
И тъй като... Защото... Най-боли.
Кърви душата – нека бъдем точни.
Лекува ли се, щом те сполети?
Определено - да.
Със прошка.
© Людмила Билярска All rights reserved.