Nov 12, 2008, 7:42 PM

За друг Ромео 

  Poetry » Humour
756 0 4

Ще ви разкрия малка тайна -

Ромео се оказа женен.

Не че нощта не бе омайна,

не че не беше с мене нежен.

 

Но не политна над прегради

с крилете на любов фатална

и "чужд" на земните наслади,

ме любеше със страст прощална.

 

На сън - забъркваше лепило -

да залепи отломки липсващи.

Наяве - носи свойта сила

на вярващ в себе си неискреник.

 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??