Там, където се сбират луните
сутрин да пият кафе,
скрити далеч от очите
и мислите на всеки поет.
Там, където изгряват слънцата
много преди да се пукне денят.
Там, където мечтите узряват -
мислите ми сгушени спят.
Там, където нощите ми танцуват
с елфи и ангели рок,
дните, звездите целуват -
разкриват на живота тайния код.
За там аз пътя го зная -
за тази чудна, прекрасна земя,
но за друго, за този живот си мечтая -
по -добър да ни бъде света.
© Гергана All rights reserved.