Jan 22, 2010, 12:19 AM

За една усмивка 

  Poetry
655 1 2

Усмихвам се, макар да ми е трудно,
усмивката е щастие, нали?
Чрез усмивка някак балансирам
между това "да бъда или не".

Усмивката понякога лекува
и вади ме от пропастта,
дали реална или маска,
по-лесно е с усмивка по ръба.

Опитвам чрез усмивки да забравя
проблемите, които нямат чет,
все пак надеждата остава,
че за всеки пътник има влак...

Дори да плача, се усмихвам,
не се срамувам от сълзи,
усмивката е дадена от Бога,
усмихвай се, когато те боли...

 

Живко Иванов

© Живко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за оценката,Бори,радвам се,че ти хареса Ивон,усмивката често ме е вадила от пропастта.Усмихвам се колкото мога,но за съжаление все по-рядко се получава...
  • Прекрасно е
Random works
: ??:??