Sep 22, 2022, 6:04 PM  

За хаоса ... 

  Poetry
185 1 2

По-силно нещо има ли от хаоса? –

за нас е бъркотия свръхковарна

с движения безумни, мощни трясъци

и сблъсъци, рушащи непрестанно.

 

А хаосът привидно със обърканост,

превръща съществуването в ад.

И мислите ни в своята прибързаност,

нарочили са го за смъртен враг.

 

Но хаосът си има своя логика,

той част е от космичното трептене.

Долавяме изконната му трагика,

разбрали, че във всичко е. И в мен е!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??