Aug 12, 2019, 11:15 AM  

За Илияна 

  Poetry » Other
598 1 0

Когато утре падне мрак,

не ще ме видиш ти отново.

А тъй силно те желая, но

твърде грешни сме

за да отидем в рая.

© Ивайло All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??