Завий по уличката тиха,
скрий се от безмилостния мрак.
Животът май ти се усмихва
и чака те пред светлия си праг!
Нощни сенки в теб се вкопчват,
недей им позволява да те спрат.
Тук слабите по пътя те насочват,
а силните не спират да вървят!
Сам трябва да откриеш светлината,
тя никога не идвала сама
и крие се в надежда свята,
дори в най-дребните неща.
Тръгни с вярата във УТРЕ,
недей потъва в тъмните мъгли.
Назад живот не ще се върне,
живей напук, дори да те боли!
© Петя Маринова All rights reserved.