May 31, 2016, 8:39 PM

За лицемерите 

  Poetry
1159 0 1

Не си хаби дъха напразно!
Не ме облъчвай с лицемерие!
Лицето ти- противно, мазно,
поражда в мен мега презрение.

 

Двулични, мръсни гъзолизци
не мога никак да обичам.
Причинители на кисти,
от вас далече тичам, тичам.

 

Фалшиви думи, поведение-
звезди, луна, слънца предлагаш.
Зад маската - опровержение-
за 5 стотинки ме предаваш.

 

Та тъй, недей ми се лигави!
Повръща ми се от "дудуци".
Хващай пътя! Живи-здрави!
Да пази Господ от боклуци!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??