Mar 17, 2020, 6:41 AM

За нервите и успеха 

  Poetry » Humour, Phylosophy
458 0 3

Когато нервите те хванат

и иде ти да туриш край.

не ръчкай в зейналата рана -

вземи лист и свят създай.

 

Създай си нещо само свое:

тих пристан в бурните водѝ.

За да намериш там покоя.

За друго недей да се косиш.

 

Понякога това, което дирим

не може да ни води по-напред.

Ей така (със зар невидим)

съдбата слага всичко в ред.

 

Недей ти зорлем да се бориш,

не тропай по заключени врати.

Едната щом пред теб затворят,

съдбата друго ще ти подари.

© Бистра Стоименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??