Dec 3, 2018, 9:44 AM

За пролетните зими... 

  Poetry » Love
543 1 7

Декември и дъждовна хлад. 

На мен, обаче ми е пролетно. 

Не ми ухае на 

цветя, 

но имам във душата по̀лети... 

Във мен е тихо, като в храма. 

Смирен - до прага на блажѐнството, 

защото, колкото те 

нямах - 

ти някак толкоз съвършена си... 

Аз искам да си ми причина. 

Да бъдем заедно в една постеля. 

Да имам дъх на 

капучино 

и палачинките ти във неделя... 

Това ми стига. Цял 

живот. 

Декември, дъжд и Ти, единствена! 

Ухание на пролет и 

любов. 

Тогава всички зими по-красиви са... 

 

Стихопат.

(Danny Diester)

02.12.2018

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??