Jun 8, 2007, 11:59 AM

За силните 

  Poetry
1042 0 5
......
Похвално е човек да съумее
да наложи волята и характера си
и да предпочете самотата
пред компромиса.

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??