Aug 11, 2010, 11:11 PM

За смет 

  Poetry » Love
640 0 0

Откога със цвете не си ме милвал?
Нежно да погалиш раненото у мен.
Да ме притиснеш.
Благоуханно.
Ей така, да осмислиш поредния ми

безумно сив ден!

И докога да чакам все такива като теб?
Цветята да потъпкват.

Да забравят.
Да превръщат хладнокръвно
красивото във смет.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??