Oct 31, 2013, 10:17 PM

За теб 

  Poetry » Love
624 0 0

 

Няколко години вече с теб...

Спомням си за начина нелеп.

За начина нелеп,

по който аз се влюбих в теб.

 

Мигновено светлина проникна, озари.

Наоколо всичко започна да гори.

А мен за кратко заслепи!

 

След малко слънцето видях,

очите му грееха от смях.

Искаше да си играе

и с мен по детски да мечтае.

 

Предложението му не отхвърлих

и към него се запътих.

Не се превърнах в прах!

А с него заиграх

и нещичко разбрах.

                       

Мила,

любовта в слънце те превърна,

а то с лъчите свои ме обгърна! 

 

 

Иван Христов

 

 

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??