Nov 15, 2023, 6:34 AM

За теб 

  Poetry » Love
131 0 0

За теб

Душата си на Дявола бих дал

да зная само, че ще си щастлива!

Във Ада най-покорно бих стоял,

но само да те има, да си жива!

Бих преборил бурното море,

с ветровете ще премеря сили!

Ще моля аз безкрайното небе

да ни прости за туй, че сме грешили!

Но любовта не може да е грях!

Тя е надежда, вяра, упование!

Всичко тя е и това разбрах!

Мечти и радост! Болка, упование!

Заради тебе дишам и живея!

За тебе в Ада даже ще горя!

И като пепел ще се разпилея

за да потъна в черната земя!

14.11.2023 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??