Sep 1, 2011, 11:37 AM

За теб любов.. 

  Poetry » Love
1095 1 2


За теб любов…

 

 

Зелена трева, лек ветрец, който те гали по косата...

Мисля си с думи може ли да се опише красотата...?

Ти си там и ме гледаш с очи сини и дълбоки,

сякаш този поглед нещо иска да ми каже,

но нали да говори той не може...

И отново лекия ветрец подухва,

във всяка пора от тялото ти той просмуква,

любовта, която разстоянието между нас

от километри, прави милиметри...

Любов ли е това... или лудостта,

с която аз нахлух в твоята глава...

Може ние с теб тези две неща да съчетахме –

Луди от Любов сме, не е ли така?

Дали онази сълза,

която ти отрони от тъга е била...

или от любов безмилостна?

 

Исках да опиша красотата,

исках да опиша теб… Обич моя!

 

Юлиан Пашов

© Юлиан Пашов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??