Aug 4, 2008, 6:38 AM

За теб съм... 

  Poetry » Love
1171 0 24
 

За теб съм...

 

 

 

                      За теб съм...

                               чувството, погребало тайните...

                               кръстът на твоето разпятие...

                               тъгата, разголена в тъмното...

                               тишината, надиплена стих да реди...

                               блясъкът в жадни очи...

                               подарък и ласка за сетивата...

                               мигът, който замества годините...

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??