Apr 17, 2008, 10:37 AM

За тебе прошка няма 

  Poetry » Other
807 0 1
 

Събирах трохите от тебе,

от твойта мижава любов...

Какво оставяше за мене?

Вой от болка, молещ зов...

 

Незаслужено за тебе се раздвах,

сърцето на парчета разпилях...

Какво получих във замяна -

презрение и срам, и страх...

 

Но стига вече!  Аз си тръгвам...

Защо ме молиш да остана?

Страх те е без мене да замръкнеш?

Отивам си - за тебе прошка няма!!!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??