Jul 26, 2020, 11:06 PM

Забравени 

  Poetry » Love
696 1 1

Забравени

Ще те помня
И ще те забравям
Ще поръчвам
Вино, с вкус на теб
Ще те отпивам до забрава
От виното и теб, опиянен
Ще горя със тебе
Ще изгарям
Ще изчезваш после
Като летен тен
Ще боли
И ще те наранявам
Както теб, така и мен
Ще зараства
И ще ме забравяш
Като рана на хлапе
Но аз ще помня
И във мене ще оставаш
Както аз във теб
Докато не се забравим
Докато не се
Оставим
Докато те помня
И си с мен

© Анонимен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще поръчвам
    Вино, с вкус на теб
Random works
: ??:??