Забрави ме, моля ти се от сърце...
Забрави ме, мило изстрадано сърце!?
Забрави, за мойте мечти горещи!?
За мойте тъги, сълзи солени.
Накарай ме да спя спокойно нощем.
И да не шепна тайно в самота...
Моля се за твоето сърце и мойте болежки...
Забрави ме, моля ти се от сърце.
Забрави ме, дори да съществувам...
Остави ме в нощната тъма.
И нека тя ме излекува!?
От наранената ми суета.
Забрави ме, моля те...
И нека съществувам.
© Ангел All rights reserved.