May 27, 2009, 6:22 AM  

Отвъд хоризонтите 

  Poetry » Love
889 0 29

Ще бъда птица в другия живот,
от тази чиста синева ще пия.
За мене ти ще посадиш дърво,
за тебе аз едно гнездо ще свия.
Във него ще живее любовта ни
и мънички слънца ще народи...

Ще бъде. Но сега е още рано –
мечта е само в този малък стих.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??