Сънувам те - най-будният ми сън,
отворените мигли потреперват.
Единствено чрез теб излизам аз навън,
извън реалността, която ни отмерва...
Вселената е само мащеха за нас -
потапяща ни в тихата си бездна,
а Времето е просто полицейски час
до пълната космическа безследност...
© Младен Мисана All rights reserved.