Jan 22, 2021, 4:48 PM

Заето 

  Poetry » Phylosophy
279 1 4

И под

каймака на кафето,

и зад

цигарения дим,

душата ми

така наднича,

че иска,

чиста и без грим,

навънка

спешно да изтича!

 

Да тръгне

тя натам, където

го няма

надписът "Заето!"

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??