Oct 28, 2019, 7:52 AM

Заглавието избяга 

  Poetry » Phylosophy
853 0 1

Абсурдът е цар.
Абсурдът свободно живее.
Тишината е дар.
Тишината тънко се лее.

 

Времето ми бяга.
Времето ми чупи се лесно.
Бремето го няма.
Бремето ми е чудесно.

 

Празнината изпълна.
Празнината поглъща ни всички.
Добрината подлъгва.
Добрината умира на срички.

 

Миналото е мъгла.
Миналото нищо не вижда.
Бъдещето е скала.
Бъдещето всичко предвижда.

 

Човекът пише.
Човекът не знае нищо.
Времето диша.
Времето изяжда всичко.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Взаимно изключващи се реалности, но същевременно възможностите се наслагват като разноцветни опаковъчни хартии за подаръците на съдбата ни.
Random works
: ??:??