Защо живея,
защо аз дишам?
Защо мечтая?
Не виждам ли, че смисъл няма,
не мога да се боря вече,
не мога да мечтая,
не мога да се крия...
От дълго време се измъчвам
... а надежда вече няма.
Загубих вярата в човека,
загубих себе си в безброй лица,
загубих теб,
загубих всичко...
Така се случва в любовта...
© СуЗинКа АшоВа All rights reserved.