Aug 30, 2007, 5:01 PM

Закичена с обич 

  Poetry
648 0 5
  Душата ми е снежно бяла,
   виж как искри с разцъфнал цвят.
   Душата ми е нежно-тиха
   и пълна със несбъднат грях.

  Душата  ми  е  пеперуда
  и все лети, лети към теб.
  Душата ми е малко луда,
  трепти от обич и копнеж.

  Душата ми във лабиринт се лута,
  счупи  го  и я  изведи.
  Душата ми е пъстропера птица,
  за всеки, който я разлисти лист по лист.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??